Cea mai frumoasă lecție de prietenie, acceptare și toleranță se scrie la CONIL Fest, Festivalul Integrării în 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București.

Organizatorul evenimentului – Asociația CONIL

              

POVESTEA COTINUĂ la CONIL Fest! Ediția aniversară a CONIL Fest, Festivalul Integrării va avea loc în perioada 28-29 mai 2022 la Circul Metropolitan București.  Un maraton artistic desăvârșit continua povestea celui mai îndrăgit festival dedicat tuturor copiilor!

La eveniment și-au anunțat deja prezența numeroase grupuri de copii talentați, reprezentanți ai unor instituții din București și din țară. Marea noutate a acestei ediții este participarea extraordinară a unor talentați copii ucraineni, refugiați din calea războiului.

Momentelor artistice extraordinare prezentate de grupuri de copii tipici li se vor adăuga momentele pline de emoție și sensibilitate prezentate de copiii nevăzători din Școala pentru Deficienți de Vedere, copiii hipoacuzici de la Liceul Tehnnologic Special nr 3, copii și tineri cu Sindrom Down aflați în grija unor asociații și fundații, copii cu autism și alte dizabilități, membrii ai Asociației CONIL.

Cea mai frumoasă lecție de prietenie, acceptare și toleranță se scrie la CONIL Fest, Festivalul Integrării în 28-29 mai 2022, la Circul Metropolitan București.

 

Intrarea la eveniment pe întreaga durata de desfășurare a lui este GRATUITĂ. În foaierul Circului Metropolitan, copiii sunt așteptați de numeroase surprize – ateliere, standuri de carte, jucării, dulciuri și multe altele.

Asociația CONIL crede în talentul fiecărui copil, tipic sau atipic, român sau ucrainean, oferindu-le șansa unui spectacol de neuitat în arena Circului Metropolitan București. Dacă și tu îți dorești să participi la cel mai mare eveniment dedicat copiilor, CONIL Fest, ediția a-XX-a, încă nu este prea târziu să te înscrii!

Pregătește-te pentru un spectacol care te va încărca cu energie pozitivă, încredere și speranță!

Rămâi la curent cu toate noutățile legate de eveniment accesând pagina dedicate acestuia.

          Partenerii media anunțați până la acest moment: AGERPRES, București FM, Radio Itsy Bitsy, Parentropolis, România Pozitivă iar lista rămâne deschisă celor ce vor să continue scrierea poveștii CONIL Fest, Festivalul Integrării

Lista sponsorilor și a expozanților din foaier este de asemenea deschisă!

           Sună la numărul de telefon 0784412222 sau trimite un email la [email protected] și fii parte din poveste! Intrarea este liberă!

Source