Unul dintre cele mai utilizate materiale in industria constructiilor din Romania atat la inceputul, in timpul si chiar la finalizarea constructiilor este materialul sub forma de cherestea. Cheresteaua este de mai multe tipuri si dimensiuni, dar in Romania este utilizata cea de rasinoase. Datorita faptului ca se gaseste in multe zone din tara, pretul acesteia este unul competitiv, dar si calitatea acesteia este foarte buna.
Tipuri de cherestea
Asa cum spuneam, cheresteaua este de mai multe tipuri si este formata in principal din 3 categorii. Prima categorie este formata din cherestea rasinoase cu grosime de 2,5 cm sau 5 cm sub denumirea de asteriala folosita in special la cofraje pentru fundatii, stalpi si placi de beton, dar mai ales la acoperisuri. Cea de 5 cm este cunoscuta in special sub denumirea de dulapi lemn si sunt utilizate la schele, cofraje si acoperisuri.
Constructia acoperisurilor, a caselor pe structura de lemn, a teraselor si a foisoarelor se realizeaza in mare parte cu ajutorul cherestelei sub forma de grinzi lemn
Furnizori cherestea
Majoritatea furnizorilor de cherestea si lemn pentru constructii au o gama completa de produse si sunt situati in zone strategice pentru a asigura necesarul catre santiere intr-un timp cat mai scurt.
Un astfel de furnizor este Axel Fan Construct, societate axata strict pe comertul de cherestea cu peste 10 ani de experienta. Acesta va poate asigura intr-un timp foarte scurt, de obicei 24 de ore, orice tip de cherestea, grinzi lemn sau dulapi lemn cu livrare inclusa direct pe santier.
In permanenta exista pe stoc toate dimensiunile uzuale de lemn, iar in cazul in care doriti o dimensiune atipica sau care nu se afla pe stoc se poate comanda si in curs de maxim 3 zile va fi livrata conform comenzii.
De ce sa ne alegi pe noi?
Nu spunem ca suntem cei mai buni de pe piata, nu spunem ca avem cele mai bune produse si nici macar nu spunem ca avem cele mai mici preturi din piata. Dar spunem ca suntem cea mai buna alegere pe care o poti face luand in calcul calitatea,competitivitatea si rapiditatea livrarilor noastre. Stim ca orice intarziere este cruciala in orice proiect, dar in constructii intarzierile pot fi fatale si pot da tot proiectul peste cap.
Avem o experienta de peste 10 ani in comertul de cherestea constructii si stim care sunt necesitatile fiecaruia. Suntem pregatiti sa satisfacem si cele mai exigente cereri ale clientilor nostrii. De aceea zeci de clienti ne-au ales pe noi si avem parteneriate de lunga durata cu firme mari din domeniu. Atat din Bucuresti, din jurul acestuia, dar si din judetele invecinate (Ialomita, Dambovita, Giurgiu sau Prahova).
Avem contracte cu mai multi furnizori din Suceava si Harghita, contracte de lunga durata, care ne asigura ca nu vom avea lipsuri in aprovizionare si nu vom fi pusi in situatia de a nu ne onora comenzile catre clienti.
Pentru a fi sigur de reusita in achizitia de cherestea puteti apela la Axel Fan Construct cu incredere atat telefonic la 0756-467.565 sau 0768-382.900, dar accesand site-urile noastre: cheresteavelef.ro si cherestea-rasinoase.ro.

Source