Inspirată de sărbătoarea americană Thanksgiving, o sărbătoare a recunoștinței, Friendsgiving este o experiență prin care oamenii se conectează și își celebrează prietenia împărtășind momente delicioase și autentice timp de o săptămână. Numitorul comun al acestor momente speciale? Crema de brânză Philadelphia, prietenul tău din bucătărie cu care poți crea nenumărate preparate numai bune de împărțit cu amicii!

Pentru că Friendsgiving este despre prietenii reale și interacțiuni autentice, în centrul campaniei stă colaborarea cu creatorii de conținut, care au surprins diversitatea relațiilor de prietenie prin ilustrarea unor tipologii de prieteni atunci când vine vorba de mâncare: de la acel prieten care este mereu la dietă până la cel care spune mereu că nu-i este foame, dar tot îți fură mâncarea. Până la urmă, fix aceste tertipuri sunt elementele care creează o conexiune autentică între prieteni.

De la rețete complexe la snack-uri amatorești, Friendsgiving celebrează tot spectrul de experiențe și momente de bucurie pe care le împărțim atunci când mâncăm împreună. Nu există răspuns greșit, orice preparat pregătit din apreciere pentru prietenii tăi este ceva demn de aplauze.

Pentru a încuraja participarea la campanie, Philadelphia lansează un concurs pe pagina sa de Instagram, oferind participanților șansa de a câștiga experiențe inedite. Așa că nu mai sta pe gânduri, dă-le tag prietenilor și anunță-i că a început Friendsgiving!

Source