Cauti un magazin online cu materiale de constructii calitative si la niste preturi avantajoase? Echipa Marola iti pune la dispozitie cele mai bune preturi la o gama diversa de produse calitative si apreciate de toti specialistii din acest domeniu, cum ar fi plasa sudata, tevi rectangulare, corniere si multe altele! Daca ai nevoie sa achizitionezi o varianta dintre acestea, poti plasa comanda direct online sau telefonic si in cel mai scurt timp va ajunge la tine!

Alege plasa sudata de la Marola pentru rezultate de lunga durata!

plasa sudata

Daca esti in cautare aunui magazin cu produse si materiale de constructii calitative, echipa Marola iti pune la dispozitie cea mai variata gama la cele mai bune preturi! Cu o forma speciala si o suprafata netada din care rezista o rezistenta unica, plasa sudata este folosita pentru cele mai grele proiecte de constructii. Aceasta este adesea folosita pentru armarea betonului din interiorul unor suprafete, precum peretii, pentru a-i reda mai multa rezistenta.

Avand in vedere ca este format din grile de forma patrata din diverse dimensiuni, plasa sudata se obtine prin sudarea firelor care contribuie la intersectia acestora. Faptul ca este format din otel, aceasta ii asigura o rezistenta mai buna la tractiune si alungire, specialistii alegand-o intotdeauna pentru astfel de proiecte.

De ce este importanta rezistenta suprafetei?

Faptul ca specialistii aleg intotdeauna produse care sunt calitative, rezultatele acestora vor fi la fel de bune ca la inceput chiar si dupa o perioada lunga de timp. In situatia in care suprafetele sunt plane sau curbate si supuse la niste presiuni mari, va fi necesara armarea pentru o rezistenta si o protectie mai mare. Se poate utiliza in 2 moduri, respectiv atasat direct e suprafata armata sau introdusa in structura, fie prin indepartarea suprafetei prin introducerea unui strat de beton in interiorul spatiului ramas.

Poate la fel de important ca modul in care aceasta este prelucrata, este modul in care este transportata. Aceasta nu trebuie sa se deformeze in timpul transportuli pentru a nu exista riscul ca in momentul in care ajunge la destinatie sa nu mai poate fi folosita din cauza deformarii.

Source