Cauti servicii de car rent in Bucuresti? Atunci cu siguranta stii cat de aglomerata este industria auto si cat de important este sa faci alegerea potrivita cu privire la agentia de inchirieri auto. Noi, echipa Five rent a car iti oferim cele mai importante informatii despre serviciile de calitate auto.

Servicii auto in regim car rent si importanta comunicarii

Tot mai multi soferi apeleaza in ultimul timp la companiile de inchirieri auto iar procesul in sine devenit o rutina pentru cei care calatoresc des in scop de serviciu sau de vacanta. Insa, pentru ca nimeni nu se naste informat, lucrurile se pot complica atunci cand vine vorba despre un sofer incepator in domeniul serviciilor de rent-a-car. Fiind la inceput de drum risti sa iei anumite decizii si alegeri care nu intotdeauna se dovedesc a fi cele mai bune.

Spre exemplu pentru un incepator este important sa stie felul in care trebuie aleasa o agentie de inchirieri auto astfel incat sa nu investeasca in posibile situatii neplacute si inevitabile. Industria serviciilor auto este extrem de aglomerata asadar e important sa stii sa faci diferenta intre o firma profesionala si una mai putin profesionala. Five rent a car beneficiaza de experienta vasta de peste 15 ani in industria inchirierilor confruntandu-se e cu diferiti clienti mai mult sau mai putin experimentati in aceasta arie.

Serviciile car rent si legislatia din Romania

Regulile legislatiei in ceea ce priveste inchirierea masina de inchiriat sunt simple si la indemana oricarui client. In cazul in care nu detii aceste informatii agentia auto ti le va oferii automat in momentul incheierii. In primul rand ar trebui sa stii ca conform prevederilor legale din aceasta privinta in tara noastra poti inchiria un autoturism avand varsta minima de 21 de ani. De asemenea este important ca permisul de conducere sa fi fost emis cu cel putin un an inainte de data inchirierii unui autoturism.

Pentru ca siguranta ta si a noastra este pe primul loc orice agentie auto profesionala va pune accent pe aceste reguli pentru a fi siguri ca evita orice situatie neprevazuta. Specialistii agentiei noastre se focuseaza intotdeauna pe informarea clientilor, punand mare accent pe transparenta comunicarii. In cazul in care te afli pentru prima oara in aceasta ipostaza, ne vom asigura ca dupa o singura inchiriere vei stii tot ce e necesar pentru a inchiria un autoturism.

Firma inchirieri auto – cum se alege masina pentru prima oara?

Daca esti la prima ta inchiriere si nu stii ce pasi trebuie sa urmezi Five rent-a-car te va ajuta si in acest sens. In alegerea corecta a unui autoturism de inchiriere se tine cont de mai multi factori importanti si nu doar de bugetul si preferintele in materie de marci pe care un client le are. Degeaba te focusezi pe o anumita marca daca autoturismul nu corespunde din punctul de vedere al spatiului. In prima instanta este important sa stii daca ai nevoie de o masina pentru a te deplasa mereu singur sau nevoie de un autoturism care sa fie fiabil pentru un cuplu sau chiar o familie.

Din acest punct de vedere asigura-te mai intai de toate ca alegi un autoturism care are un spatiu eficient si un numar de locuri cu care sa fii multumit. Daca de asemenea alegi sa pleci in calatorii nu uita ca un numar de persoane mai mare inseamna si un numar de bagaje mai mare. Asadar inainte de a alege autoturismul verifica daca portbagajul este intr-adevar conform preferintelor tale.

 

Cum aleg cele mai bune servicii de la firme inchirieri auto?

Serviciile de inchirieri auto sunt un domeniu accesibil pentru incepatori fiind extrem de rentabil si fiabil ca program si ca preferinte. Five rent a car presteaza serviciile de inchirieri auto 24 din 24 fiind la dispozitia clientilor indiferent de ora la care apeleaza.  De asemenea daca esti nelamurit cu spatiul inchirierii ar trebui sa stii ca la Five rent-a-car clientii sunt cei care opteaza pentru locatia in care doreste sa fie preluata sau predata masina inchiriata.

Indiferent de cunostinte tale, echipa iti va oferii toate informatiile necesare legate de inchirierea unei masini pentru a fi sigur ca faci alegerile potrivite. Five rent a car recomanda incepatorilor de inchirieri sa apeleze la firme auto profesionale si cu experienta. O experienta neplacuta, nu defineste un intreg domeniu!

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *