Cabina Foto este una dintre cele mai populare soluții de entertainment pentru evenimentele private și corporate. Printre ele se numără petrecerile de nuntă, botezuri sau petreceri de companie, activări de brand,etc. 

O astfel de cabină foto oferă o experiență distractivă și interactivă pentru participanții la eveniment, permițându-le să se fotografieze cu prietenii și familia și să păstreze amintiri de neuitat.

Compania Videomat a adus un plus de inovație pe piața din România prin lansarea serviciului de 360 video booth, care oferă o experiență unică, personalizată și de impact pentru participanții la evenimente. Această soluție oferă posibilitatea de a crea conținut de calitate pentru social media, care să genereze engagement și loialitate față de brandurile partenere.

Cabina foto clasică este o soluție ideală pentru a adăuga o notă de amuzament și creativitate la evenimentele tale speciale. Cu ajutorul unei astfel de cabine, participanții la eveniment se pot fotografia cu diferite accesorii și pot obtine poze cu design-uri personalizate, fiind o experiență memorabilă pentru toți cei prezenți.

In cadrul evenimentelor de tip botez sau nuntă, cabina foto poate fi o soluție perfectă pentru a crea mărturii foto unice. Participanții pot alege să-și printeze fotografiile preferate și să le păstreze ca amintire pentru totdeauna.

În concluzie, cabina foto este o soluție de entertainment care nu ar trebui să lipsească de la evenimentele tale speciale. Aceasta poate fi integrată și cu alte servicii de entertainment, cum ar fi 360 video booth, gif booth sau slow motion booth, pentru a crea o experiență cât mai variată și cool pentru participanții la eveniment. Compania Videomat oferă servicii de calitate și inovative, care adaugă valoare evenimentului tău și garantează o experiență unică pentru participanții la eveniment.

Source