SC ATLAS APPS SRL
Grama George, Administrator
+40 752 120 193 | [email protected] | www.atlasapps.ro
ATLAS APPS SRL – societate cu capital romanesc anunta lansarea unei noi platforme inovative de tipul „Software as a Service” pentru industria transportatorilor prin care companiile interesate pot:
1. Sa isi gestioneze flota de soferi / prestatori servicii prin aplicatii web cu rapoarte, harti, alocari comenzi.
2. Sa isi lanseze propria aplicatie pentru soferi (iPhone si Android) prin care sa le aloce comenzi direct, eficientizand managementul flotei.
3. Sa isi lanseze propria aplicatie pentru clienti (iPhone si Android) unde acestia sa poata plasa comenzi, sa faca rezervari si sa achite cu card bancar contravaloarea serviciilor intr-o interfata de tip harta in timp real si cu comunicare directa cu soferul.
4. Sa achizitioneze camere de bord care sa inregistreze drumul parcurs si cabina soferului.
5. Sa beneficieze de alerte referitor la probleme in trafic ce pot intarzia soferul. Aceste probleme sunt detectate automat cu algoritmi de inteligenta artificiala care analizeaza fluxurile video de pe toate vehiculele aflate pe aceeasi ruta care sunt clienti Atlas Apps.
Un exemplu de aplicatie dezvoltata de Atlas Apps pentru industria de tractari auto este AutoLift, aplicatii care sunt disponibile pe magazinele Apple App Store si Google Play si pe site-ul www.AutoLift.ro.
Cu o indelungata experienta in dezvoltarea de aplicatii mobile pentru industria de transport, Atlas Apps invita potentialii clienti si parteneri sa incerce produsele sale gratuit timp de 30 zile si sa contribuie impreuna la modernizarea industriei de transport din Romania si Europa. Software-ul Atlas Apps ajuta la reducerea costurilor si a timpului petrecut cu managementul soferilor si contribuie la reducerea ambuteiajelor si a riscului de accidente notificand in timp real soferii de problemele ce pot aparea pe traseu.
Proiectul a fost co-finantat din Fondul European de Dezvoltare Regională, Axa Prioritară 2 – „Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă”, prioritatea de investiție 2b, prin Programul Operaţional Competitivitate 2014–2020 (Cod SMIS: 129092).