Pentru a alege institutia financiara nebancara de la care doresti sa obtii un credit firme, trebuie in primul rand sa ii consulti oferta online, intrucat, astazi, prezenta si relevanta pe internet sunt esentiale. Astfel, parcurge site-urile de care esti interesat si observa daca acestea raspund la unele intrebari esentiale: Care este dobanda acordata si cum fluctueaza aceasta? In cat timp mi se aproba creditul si primesc banii in cont? Beneficiez de o perioada de gratie la plata dobanzii? Cum pot vedea care este suma totala pe care o mai am de achitat?

Spre exemplu, Credit.ro, un IFN infiintat in 2009 si inregistrat in Registrul General al Bancii Nationale a Romaniei, acorda 4 tipuri de credit pentru firme: linii de credit, credit cu garantie imobiliara, punte si pentru agricultura (pentru afacerile in domeniu). Acestea beneficiaza de dobanda fixa (neafectata de indicele ROBOR), sunt preaprobate in 10 minute si acordate in maximum 24 de ore, perioada de gratie la plata dobanzii este de 7 zile (fara costuri ascunse), iar debitorul beneficiaza de acces nelimitat in cont, pentru a verifica suma totala ramasa de achitat.

Un creditor serios – informatii exhaustive, raspunsuri clare

Mai mult decat atat, pe site-ul companiei mentionate anterior, gasesti informatii referitoare la tipurile de credit pentru firme (suma finantata, perioada creditata, garantiile, documentele necesare), pasii necesari pentru obtinerea sumei de bani (cerere online/telefonica – preaprobare – trimiterea documentatiei – aprobare – evaluarea proprietatii girate drept garantie/achitarea taxei de evaluare – semnarea contractului), precum si un exemplu de calcul, in functie de suma pe care o vrei imprumut si perioada aleasa. De asemenea, gasesti raspunsul la unele intrebari frecvente precum: Ce este creditul cu rate lunare egale? Care sunt criteriile de eligibilitate? Ce costuri extra sunt, in afara dobanzii? Pot inchide creditul oricand?

Te asiguram ca scopul unui IFN profesionist, precum cel amintit mai sus, este acela de a colabora cu parteneri la fel de seriosi si pusi in tema cu tot ceea ce presupune acordarea unui credit pentru firme, intrucat acest lucru faciliteaza „misiunea” ambelor parti si duce mult mai rapid la demararea procedurilor specifice si la semnarea contractului. Pe de alta parte, singurii care isi doresc clienti novici si naivi sunt asa-zisii creditori care cauta doar sa-i pacaleasca pe acestia. Din fericire, un astfel de furnizor este foarte usor de demascat, intrucat site-ul sau nu prezinta incredere si este mai degraba lacunar decat plin de informatii utile. Asadar, mare atentie si mult succes in evolutia business-ului tau!

Source