Seturile de lenjerii finet iti vor mentine temperatura ridicata chiar si in cele mai friguroase seri!

Daca te-ai saturat de frigul de afara si gandul tot la vara iti sta, seturile de lenjerii finet sunt exact piesa de care ai nevoie la tine in dormitor. Acestea reprezinta produsul textil minune pe care oricine trebuie sa-l aiba in casa.

Combinatia de fibre din compozitia acestora ofera confort ridicat si mentinea temperatura ridicata pe toata perioada noptii. In plus, daca vrei sa lenevesti de dimineata pana seara, experienta ta va fi mult mai buna intr-un set de lenjerii de pat din finet . Netflix & chill n-a fost niciodata atat de placut ca acum.

Design-ul acestor lenjerii finet se deosebeste de multe alte lenjerii prin imprimeurile noi si fresh pe care le-au adoptat creatorii acestora. Materialul, impriemurile si dimensiunile fac ca aceste asternuturi sa fie din ce in ce mai apreciate de catre clientii industriei de textile.

Adauga un strop de personalitate in fiecare seara dormitorului tau

Daca vrei ca intreg aspectul dormitorului tau sa fie perfect si impecabil, este musai sa ai si tu niste lenjerii finet in care sa te simti confortabil in fiecare zi si noapte. Pe langa aspectul acestora care se potriveste manusa oricarui stil, acestea ofera si beneficii asupra consumatorilor. Cum mentionam anterior, acestea se muleaza perfect pe orice tip de dormitor, fie ca este vintage sau minimalist.

Vei remarca inca de la prima utilizare ca materialul este unul moale si foarte placut la atingere. Desi este mai gros fata de alte textile utilizate in aceasta sfera, acesta nu iti va lasa pielea transpirata in cazul in care apare disconfortul termic in camera. Aceasta se comporta si se ingrijeste la fel ca o lenjerie de pat normala, fara pretentii sau alte specificatii de adaugat. Trebuie doar a citesti instructiunile de pe eticheta ca sa fii sigur ca nu faci ceva gresit in momentul in care vrei sa le bagi la spalat. Detergentii si balsamul se pot achizitiona fara probleme din orice supermarket cu o singura conditie, acestia nu trebuie sa contina inalbitori pe baza de compusi chimici.

Asadar, daca te-am convins sa le dai o sansa acestor lenjerii finet, te invitam sa vezi intreaga gama pe www.patone.ro si, de asemenea, sa vezi si ce oferte exista la aceasta gama. Pentru ca o surpriza nu vine niciodata neinsotita, ai si transport gratuit la comenzile de peste 400 de lei!

Source