De curând Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a lansat spre consultare publică Ghidului specific, respectiv condițiile de accesare a fondurilor europene aferente planului național de redresare și reziliență în cadrul apelului de proiecte:
– Pilonul III. Creștere Inteligentă, Sustenabilă și Favorabilă Incluziunii, Inclusiv Coeziune Economică, Locuri de Muncă, Productivitate, Competitivitate, Cercetare, Dezvoltare și Inovare, Precum și o Piață Internă Funcțională, cu Întreprinderi Mici și Mijlocii Puternice
– Componenta C9. Suport pentru Sectorul Privat, Cercetare, Dezvoltare și Inovare
– Investiția I3. Scheme de Ajutor pentru Sectorul Privat
– Măsura 1. Schemă de Minimis și Schemă de Ajutor de Stat în Contextul Digitalizării IMM-urilor
– Instrument de Grant de până la 100.000 Euro pe Întreprindere care să Sprijine IMM-urile în Adoptarea Tehnologiilor Digitale
Beneficiari eligibili: întreprinderi, societăți reglementate de Legea societăților nr. 31/1990, republicată, cu modificările și completările ulterioare, care se încadrează în categoria de IMM și au sediul social în România.
Buget alocat: 347,5 milioane EURO
Cheltuieli eligibile:
– achiziții de hardware TIC;
– achiziții de echipamente pentru automatizări și robotică destinate fluxurilor tehnologice, integrate cu soluții digitale;
– dezvoltarea și/sau adaptarea aplicațiilor software/licențelor, inclusiv soluțiile de automatizare software de tip RPA, respectiv Robotic Process Automation;
– achiziții de tehnologii blockchain;
– achiziții de sisteme de inteligență artificială, machine learning, augmented reality, virtual reality;
– achiziționare website de prezentare;
– achiziția de servicii de tip cloud și IoT;
– instruirea personalului care va utiliza echipamentele TIC;
– consultanță/analiză pentru identificarea soluțiilor tehnice de care au nevoie IMM-urile etc.
Valoarea maximă a ajutorului de minimis este cuprinsă între:
– 20.000 și 30.000 euro pentru microintreprinderi
– 20.000 și 50.000 euro pentru întreprinderi mici
– 20.000 și 100.000 euro pentru întreprinderi mijlocii
Dacă aveți nevoie de o soluție software de business (ERP, CRM, BI, WMS) și nu ați avut până acum bugetul necesar pentru implementarea ei, acum e momentul să o achiziționați. Vă ajutăm să creșteți șansele de a achiziționa soluțiile software necesare prin programul de digitalizare a IMM-urilor.
Un business eficient cu soluțiile BITSoftware
De aproape 30 de ani, BITSoftware este expertul în soluţii ERP, CRM, BI și WMS, cu implementări în peste 300 de companii, atât din România, cât și din străinătate. Reușim să acoperim nevoi atât departamentale, cât și ale întregii companii cu soluțiile ERP, CRM și WMS în cloud, având și soluții software specifice pentru Retail, e-Facturare, soluții mobile SFA, soluții pentru industria de Servicii, soluții BI, gama de produse incluzând soluții software specifice pentru aproape toate industriile.
SocrateERP, atât în cloud, cât și on-premise, include funcționalități complete de gestiune economică și raportare, pentru firme care activează în diferite domenii.
SocrateCRM vă oferă acces la toate Informațiile utile centralizate într-un singur loc, astfel încât compania să își eficientizeze vânzările, marketingul şi serviciile oferite clienților.
Prin intermediul soluţiei de ultimă generaţie SocrateBI, aveți acces la un sistem integrat de raportare, analiză şi notificare.
Cu ajutorul soluției FluxVision WMS obțineți un control complet al operațiunilor din depozit. Soluțiile de management al depozitelor automatizează procesele din cadrul depozitului pentru a reduce erorile, pentru a maximiza satisfacția clienților și crește productivitatea angajaților.
Pentru că nevoia de mobilitate este tot mai mare, punem la dispoziția clienților noștri o serie de aplicații mobile pentru automatizarea forței de vânzări (SFA), pentru organizarea și monitorizarea intervențiilor de pe teren sau pentru gestiunea deconturilor de cheltuieli pentru angajați.
Răspundem, de asemenea, la nevoia de digitalizare a sistemului fiscal din România cu trei noi servicii, respectiv un serviciu de generarea declarației D406, SAF-T, un alt serviciu pentru transmiterea facturilor în format electronic, e-Factura și cel mai nou serviciu, e-Transport, de monitorizare a transporturilor cu risc fiscal ridicat.
Echipa BITSoftware are o experiență extinsă în implementarea sistemelor software achiziționate prin intermediul fondurilor europene.
Dacă doriți să aflați mai multe informații, vă rugăm să completați formularul de pe pagina https://www.bitsoftware.eu/granturi-digitalizare-imm-prin-pnrr/ sau să ne trimiteți un email la [email protected]. Consultanții noștri vă stau la dispoziție!