Afla mai multe detalii despre platbanda

Cunoscut ca otel lat printre cei cu putina experienta in domeniu, aceasta platbanda este un material din metal care este folosit la nivel global in industrie dar si in proiecte private mai mici (de obicei pentru matrite metalice).
platbanda
Pentru acest produs, exista doua versiuni diferite, in functie de metoda de procesare. Chiar daca ambele se bazeaza pe otel ca materie prima de baza, tipul de laminare face diferenta intre cele doua. Daca se foloseste formarea la cald, chinga va avea marginile rotunjite. In caz contrar, pentru a obtine acest produs cu muchia perfecta, acesta trebuie sa treaca printr-o etapa de laminare la rece.

Calitati demne de mentionat!

Calitatile sale il fac sa iasa in evidenta printre materialele din aceeasi gama, iar proprietatile descrise mai jos il fac o alegere de top pentru profesionistii in constructii:

  1. Aceasta platbanda are rezistenta mare in timp datorita materiei prime din care este realizat si anume otelul. Aceasta inseamna ca nu este afectat de factori externi si pastreaza in timp toate proprietatile pe care le obtine din otel;
  2. Este maleabil, adica poate fi usor ajustat dupa cum este necesar. Aceasta inseamna ca poate fi taiat, perforat sau sudat cu usurinta, facandu-l un material foarte fiabil si adaptabil, in functie de specificul proiectului;
  3. Este un material foarte bun de folosit in proiecte in care acuratetea este foarte importanta;
  4. Poate fi utilizat in diverse domenii si industrii, cum ar fi: fabricarea mobilei, constructiile maritime, fabricarea metalelor, industria auto si proiecte personale;
  5. Deoarece este fabricat din otel, are o durabilitate ridicata. In plus, materia prima asigura duritatea corespunzatoare si pastrarea calitatii in timp.

Care este procesul de fabricatie a materialului vandut de Mesteru Manole?

De mentionat ca o parte importanta a platbandei lui Mesteru Manole este modul in care este realizata. La fabricare pot fi luate in considerare doua optiuni, si anume laminarea la rece si laminarea la cald.

In functie de tipul de laminare pe care il alegeti, rezultatele vor fi foarte diferite. Ambele tipuri de programe pot produce rezultate foarte bune, totul depinde de ceea ce necesita proiectul tau, luand cele mai importante decizii. Laminarea la rece este perfecta daca aveti nevoie de un material cu unghiuri perfect drepte pentru a se integra intr-un proiect care necesita precizie. In cazul laminarii termice, rezultatul ar fi chiar invers.

Source