Esti curios sa aflii cum se produc acele traverse lemn esenta tare de catre un producator national? Iata ce spune Pamirco Manastiur despre constructia cailor ferate prin intermediul traverselor din material lemnos. Cele mai multe studii au demonstrat ca lemnul este un material cu cerere pe piata traverselor. Haideti sa aflam de ce.

Piata traverselor de cale ferata este una dintre cele mai diverse piete, tocmai datorita optiunilor noi care apar periodic si in aceasta industrie. Materialele variaza, modul de prelucrare se schimba iar oamenii si experienta lor difera de la un producator la altul. Luand in considerare ultimele cercetari de pe piata, materialul lemnos se afla pe cele mai inalte pozitii in top-ul preferintelor.

Atunci cand oamenii sunt intrebati despre obtinerea rezultatelor durabile in timp, majoritatea se indreapta catre prelucrarea lemnului. Inca din cele mai vechi timpuri, lemnul este vazut drept un material rezistent si durabil pentru a putea construi cai ferate de cea mai buna calitate. Astazi, cerintele s-au schimbat, iar traversele din lemn pot fii folosite in diferite contexte exterioare, nu doar pentru constructia de cai ferate.

Indiferent de rolul pe care vrei sa il oferi unei traverse de lemn, este important ca aceasta sa fie prelucrata in cele mai bune conditii pentru ca lemnul sa asigure beneficiile sale naturale. O afacere de incredere iti va garanta calitate si profesionalism la cel mai inalt nivel.

 

Traverse lemn de esenta tare – care sunt parerile specialistilor?

In privinta producatorilor parerile pot varia in functie de optiunile pentru care ei opteaza. Pamirco Manastiur este o fabrica cu peste 15 ani existenta in industria traverselor, ducand mai departe traditia fabricii de cherestea infiintata in anul 1902.  Lemnul a ramas pentru Pamirco un material de incredere, indiferent ca vorbim de traverse, cherestea sau de panourile asamblate.

Cu o echipa cu experienta in prelucrarea lemnului, fabrica reuseste astazi sa se adapteze noilor preferinte in materie de traverse. Cu o aparatura de ultima generatie, produse de cea mai inalta calitate si etape inovative de prelucrare, Pamirco a devenit din producator romanesc, un producator international cu cerere pe piata. Calitatea produselor sale au ajuns inclusiv in Egipt, Japonia, Bulgaria, Londra si multe alte tari europene.

Wooden railway sleepers – confectionarea traverselor din stejar si fag

Daca pana acum nu ai mai auzit de denumirea wooden railway sleepers, iti spunem ca pe piata internationala, traversele de cale ferata sunt astfel denumite de catre majoritatea clientilor. Traversele confectionate din material lemnos sunt la mare cautare inclusiv pe piata internationala. Motivul principal pentru care oamenii se ghideaza catre aceste produse este calitatea cu care sunt confectionate.

Stejarul si fagul sunt doua specii dure de lemn, fiind considerate esentiale pentru constructiile de cai ferate. Traversa are rolul de a prelua greutatea feroviara, motiv pentru care rezistenta este un aspect important. Pamirco prelucreaza traversele in speta din stejar si fag, fiind esente care rezista pana la 25 de ani.

Toate traversele din gama Pamirco sunt prelucrate pentru orice tip de ecartament, respectand in totalitate certificarile de la nivel international. Alegerea stejarului si a fagului s-a facut in baza avantajelor pe care le asigura. Durabilitatea este un criteriu esential pentru constructiile exterioare de cai ferate. In acest sens, Pamirco s-a asigurat ca alege cele mai bune materiale.

 

Wooden railway sleepers – productie de cea mai inalta calitate

Profesionalismul echipei de lucru este esential pentru obtinerea produselor de cea mai inalta calitate. Pamirco Manastiur prelucreaza traversele in baza unor etape sigure de proiectare, folosindu-se inclusiv de avantajele aparatelor de ultima generatie.

6 uscatoare de ultima generatie si un aburitor modern confectionate special pentru obtinerea celor mai bune rezultate in prelucrarea traverselor. Folosirea materialelor si a produselor calitative este de asemenea una dintre criteriile esentiale ale traverselor profesionale. Pamirco impregneaza traversele din lemn cu ajutorul unui creozot de calitate superioara. Fiecare etapa ajuta traversele in obtinerea unei durate prelungite de folosire.

Traversele din material lemnos sunt mult mai accesibile, atat ca si costuri cat si ca si avantaje. Constructiile cailor ferata in baza traverselor din lemn nu implica costuri suplimentare ca in cazul altor materiale. Pamirco Manastiur proiecteaza traversele de calitate superioara.

Comanda acum produsele Pamico, indiferent de tara si locatia din care comanzi traversele din lemn. Website-ul online al firmei este la un click distanta pentru a te informa legat de serviciile si produsele pe care le ofera!

Source