„Am făcut cerere, pentru că noi facem totul sub formă legală, în baza legii şi noi am făcut o cerere.” Ce înseamnă forma legală pentru toți apărătorii celui numit războinicul luminii- “SUB FORMĂ LEGALĂ”, a fost silit, în 2011, de către Tribunalul București, să plătească Clubului Sportiv al Armatei Steaua București suma de 400.000 de euro, pentru perioada iulie 2010 – august 2011, banii reprezentând chiria restantă, utilități și penalități pentru întârziere
– “SUB FORMĂ LEGALĂ”, SC FC Fcsb SA a pierdut definitiv în Justiție procesele referitoare la marca Steaua, numele Steaua și palmaresul secției de fotbal a CSA Steaua București
– “SUB FORMĂ LEGALĂ” nu este sintagma sub care SC FC Fcsb SA continuă și astăzi cel mai mare furt de identitate din istoria sportului românesc. În ciuda deciziilor definitive si irevocabile din Justitie, SC FC Fcsb SA pretinde, în continuare, pe site-ul propriu și pe paginile de socializare, că ar fi CSA Steaua Bucuresti. Asta deși Justitia din România a stabilit definitiv si irevocabil, încă din anul 2014, că între cele două entităti nu există nicio legătură: CSA Steaua București este Clubul Sportiv al Armatei Române, înființat în anul 1947, iar SC FC Fcsb SA este o societate comercială înființată în anul 2003 care a folosit ilegal și fără niciun drept marca Steaua – un bun de importanță națională aflat în patrimoniul MApN, deci al statului român – până la decizia ÎCCJ din decembrie 2014.
– “SUB FORMĂ LEGALĂ” respectă sau ignoră, încălcând hotărârile judecătorești definitive? (infracțiuni care potrivit Codului Penal se pedepsesc cu închisoarea). Face asta cu complicitatea FRF, LPF, a presei care manipulează și dezinformează, dar și profitând de lipsa de reacție, de nepăsarea și indolența celor care conduc vremelnic CSA Steaua Bucureşti.- “SUB FORMĂ LEGALĂ” același personaj și-a folosit echipa de fotbal pentru a spăla banii publici obținuți prin fraudă și infracțiuni. Asta nu o spunem noi, o spun procurorii DNA în dosarul în care fostul deținut este cercetat penal după ce a obținut 60 de milioane de euro prin fraudă, de la ANRP, pentru un teren cumpărat anterior cu 1 milion de euro. „În perioada octombrie 2018 – noiembrie 2019, a folosit sume din conturile alimentate cu despăgubirea supraevaluată fraudulos pentru a transferă capital cu titlul de împrumut asociat către societăți comerciale pe care le deținea: ARCOM, Fcsb, Uzina Mecanică Drăgășani, Imunomedica Provita, Cellcon Invest”, se arată în rechizitoriul DNA.
– “SUB FORMĂ LEGALĂ”, Tribunalul Bucureşti a decis că SC FC Fcsb SA are de achitat 200.000 de euro (echivalentul a 1.056.969,29 lei) către Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti (ALPAB). Asta după ce FC Fcsb a jucat fără să plătească niciun leu pe Arena Națională din București. Totul cu sprijinul fostului primar al Capitalei Gabriela Firea, fina fostului deținut de la închisoarea Poarta Albă.
– “SUB FORMĂ LEGALĂ” ar dori ca SC FC Fcsb SA să joace pe Stadionul Steaua din Bd. Ghencea, asta deși a produs CSA Steaua București și MApN un prejudiciu de cel puțin 37 de milioane de euro prin folosirea ilegală a mărcii Steaua în perioada 2003-2014, iar această fraudă este încă subiectul unui proces în Justiție. Un proces în cadrul căruia avocații SC FC Fcsb SA au cerut instanței ca prejudiciul să se calculeze doar pentru perioada 2011-2014, pe motiv că prejudiciul pentru perioada 2004-2010 s-ar fi prescris.
– “SUB FORMĂ LEGALĂ” a obținut și banii publici din afacerile cu statul român. Peste 10 milioane euro (circa 50 milioane de lei) în perioada 1999-2020. Banii au fost încasați de firma ARCOM pentru paza unei ruine, un morman de fiare vechi – combinatul de la Krivoi Rog (Ucraina).
Altfel, ne întrebăm retoric de ce presa îşi doreşte atât de mult ca SC FC Fcsb SA să aibă acces pe un stadion construit din bani publici? Poate pentru a justifica în continuare furtul de identitate? O presă sportivă care nu a criticat niciodată derapajele acestui personaj, ba, mai mult, continuă să îl prezinte ca unicul salvator al fotbalului românesc, deși acesta a fost condamnat pentru corupție (dare de mită și fals) și anchetat în mai multe dosare ce au legătură cu fotbalul.
Pe această cale, transmitem conducerii MApN și conducerii CSA STEAUA BUCUREŞTI că asteptăm un răspuns ferm în apărarea mărcii, numelui și istoriei clubului nostru, dar și a valorile statului român. Nu este normal ca personaje îndoielnice să pretindă o asociere cu un nume precum Steaua în condițiile în care cele două entități se confruntă în săli de tribunal și doar una dintre ele, demonstrat legal, este posesoarea de drept a istoriei. Orice lipsă de reacție în momentele astea poate fi percepută ca rea intenție!
#aicieSteaua #spiritdeluptă

Source