Proiectul Erasmus+ Sport „BULL.D.O.G.” a urmărit prevenirea și combaterea bullying-ului, discriminării și intoleranței în sporturile de echipă ale juniorilor (9-13 ani), prin dezvoltarea unui joc anti-bullying inovativ („Jocul BULLDOG”), utilizând tehnologia modernă și activități specifice pe terenul de sport conduse de un profesor / antrenor.

Parteneriatul include organizații din șase state europene: România, Grecia, Portugalia, Italia, Slovacia și Irlanda. Aplicația (câte o versiune pentru fiecare stat partener) va fi disponibilă gratuit în magazinele virtuale online ale dispozitivelor electronice cu sisteme de operare Android și IOS.

Informații suplimentare găsiți și pe site-ul oficial al proiectului: https://bulldogproject.eu.

În etapa pilot, și participanții la evenimentul de multiplicare vor avea posibilitatea de a testa și evalua produsele intelectuale, prin completarea unui chestionar online. Concluziile desprinse vor fi prezentate și în revista electronică a Simpozionului național „Practici și Resurse Anti-bullying pentru Profesori și Antrenori” (PRAPA) care se va desfășura în perioada 3-14 iunie 2022 cu participare indirectă. Mai multe detalii și înscrierile online se realizează prin formularul online disponibil aici: https://forms.office.com/r/tvjKr9JJzh.

Acțiunea „Parteneriate de Colaborare” face parte din Programul Erasmus+ Sport al Comisiei Europene desfașurat în perioada 2014-2021. Parteneriatele de colaborare oferă ocazia de a dezvolta, transfera și/sau pune în aplicare rezultate inovatoare și/sau de a participa la activități intensive de diseminare și exploatare a produselor existente și a celor noi sau a ideilor inovatoare în diferite domenii legate de sport și activitatea fizică. Informatii suplimentare veți găsi pe site-ul oficial al programului Erasmus Plus în România (https://www.erasmusplus.ro/documente-2019).

Source