Cladirile cu fatade din sticla sunt construite cu ajutorul sistemului de pereti cortina. Exista foarte multe argumente pentru care cei mai multi dintre specialistii in domeniul constructiilor recomanda astfel de sisteme pentru a ridica cladiri cu mai multe etaje, indiferent de destinatia pentru care sunt construite cladirile respective. Insa trebuie spus ca aceste cladiri avand fatade din sticla si aluminiu sunt cea mai buna optiune mai ales pentru spatiile de birouri, pentru sediile administrative ale diferitelor companii sau pentru sediile diferitelor institutii publice.
Plusurile oferite de sistemul de pereti cortina
Peretii de tip cortina sunt printre alegerile preferate ale constructorilor si urbanistilor datorita unor plusuri pe care aceste sisteme de a ridica cladiri cu mai multe etaje le ofera. Unul dintre plusurile cele mai importante este rapiditatea cu care poate fi ridicata orice constructie pe baza peretilor de tip cortina. Fatadele din sticla si aluminiu se pot monta foarte rapid astfel incat termenul de finalizare a unui proiect de constructii va fi extrem de scurt.
Un al doilea plus este izolarea termica foarte buna pe care acesti pereti cortina o ofera. Desi la prima vedere ai putea crede ca aceste fatade nu ofera o izolare suficient de solida, trebuie spus ca orice cladiri cu astfel de fatade va fi pe plus din punct de vedere al eficientei energetice. Dincolo de izolarea termica, aceste fatade din sticla si aluminiu asigura si o izolare fonica extrem de eficienta. Iar acest lucru este foarte important in contextul in care majoritatea cladirilor de acest gen sunt in zonele centrale are marilor orase.
Usurinta de a intretine fatadele din sticla si aluminiu se adauga la plusurile deja amintite anterior. Si nu in ultimul rand, faptul ca aceste fatade asigura mai multa lumina naturala in interiorul cladirilor se numara de asemenea printre avantajele ce merita a fi amintite.
Profita de aceste avantaje cu Arcom Glass
Daca aceste avantaje ale sistemelor de pereti cortina te-au convins ca reprezinta cea mai oportuna alegere pentru fatadele cladirilor, atunci nu iti ramane altceva de facut decat sa apelezi la o firma profesionista in proiectarea, executia si montarea de astfel de fatade de sticla si aluminiu. Doar o echipa de profesionisti va putea sa iti ofere garantia calitatii acestor fatade, iar una dintre cele mai reputate firme in acest domeniu este Arcom Glass.
In oferta acestei firme vei putea gasi diferite tipuri ale peretilor cortina, in functie de caracteristicile fatadei pe care o doresti pentru proiectul tau. De asemenea, vei beneficia de servicii profesionale pentru montajul acestor sisteme de pereti cortina. Informatii suplimentare pot fi gasite pe www.arcomglass.ro.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *