Avantajele fețelor de masă de la restaurant

Fetele de masa de restaurant ofera mai multe beneficii. Acestea oferă o modalitate excelentă de a vă acoperi blaturile dacă sunt vechi și tăiate și sunt mai ieftine de cumpărat decât mesele noi. De asemenea, este mai simplu să înlocuiești o față de masă atunci când devine pătată, decât să cumperi…alte mese, nu-i așa?

Acestea vin într-o mare varietate de culori și dimensiuni, așa că vă oferă mai multe opțiuni de decorare. Ele sunt, de asemenea, ideale pentru restaurantele aglomerate sau pentru restaurantele care deservesc.

Înainte de a cumpăra o cantitate mare de fețe de masă pentru restaurant, luați în considerare aceste sfaturi.  Fețele de masă necesită mai multă întreținere decât blaturile de masă. Astfel, materialul din care sunt concepute este musai unul de calitate: bumbac, damasc, saten.

Depinde într-adevăr de stabilirea dvs. și de tipul de clienți pe care sperați să îi atrageți. Și nimeni nu spune că nu le puteți oferi pe amândouă dacă aveți suficient spațiu. Luați în considerare utilizarea fețelor de masă în sala de mese și renunțați la acestea în zona barului, de exemplu.

Avantaje fete de masa rotunde pentru restaurant

Atunci când vine vorba despre tendințe, există mereu unele de urmat și în cele ce privește fețele de masă din restaurant. Albul și fildeșul sunt întotdeauna alegeri bune, deoarece nu se demodează niciodată. Roșul nu este întotdeauna rău dacă unitatea dvs. este specializată în bucătăriile italiene sau latine, dar în afară de asta, păstrați-l pentru șervețelele de in, dacă simțiți că într-adevăr trebuie să aveți o culoare.

Totul ține aici de gusturile proprii și de felul de mese pe care îl dețineți: rotunde, pătrate, dreptunghiulare. Desigur, și de evenimentele care se întâmplă în restaurant. Spre exemplu, la o nuntă, este evident faptul că fețele de masa for fi mai speciale, eventual cu imprimeuri sau culori în ton cu restul accesoriilor. Materialele trebuie să fie de cea mai bună calitate iar noi vă recomandăm fețele de masa din bumbac sau damasc.

Îngrijirea lenjeriei de restaurant

Fețele de masă de la restaurant nu vă vor ajuta prea mult dacă nu sunt curățate și depozitate corespunzător. Unele restaurante își trimit rufele la curățătorie, în timp ce altele se ocupă de acest lucru. Trimiterea la curățătorie vă va în fiecare săptămână, în timp ce dacă alegeți să o faceți în interior vă va costa mai mult în salarizare.

Folosirea unui serviciu profesional este, de obicei, cel mai eficient mod de a vă îngriji lenjeria de restaurant. Îți vor spăla, presa și împături fețele de masă, iar angajații tăi ar putea chiar să te placă și mai mult, deoarece nu trebuie să se teamă de această slujbă de sfârșit de săptămână.

Source