Este minunat atunci cand avem o gradina din care putem manca propriile fructe si legume, insa in unele anotimpuri, gradina ingheata sau este seceta si mor plantele si legumele, asa ca pentru aceasta problema exista si solutii. Solariile sunt solutia perfecta pentru toate anotimpurile. In solarii poti crea mediul adecvat pentru orice anotimp, iar plantele si legumele tale cresc in mod normal si sanatoase.

Solariile au nevoie de caldura in interior si de lumina, iar pentru aceasta se aplica folie termica solar Regal Fermierul pe deasupra, pentru a proteja solariile de grindina, insecte, zapada si vant. Aceasta folie ajuta la mentinerea caldurii. Pentru ca este transparenta, lumina poate trece prin ea si ajuta la dezvoltarea plantelor. Contine un aditiv care ajuta ca picatura de condens ce se formeaza, sa alunece pe margine.

De ce sa aplici folie termica pe solarul tau?

Aceste folii sunt rezistente si durabile, ele pot avea o durata de viata de 2-3 ani. Au fost concepute special pentru acest scop si prezinta o serie de beneficii. Daca asiguram o termperatura optima in solarii si sere, procedeul de crestere si dezvoltare al plantelor este normal si la zi. In timpul noptii este indicat sa fie un aer cald in solar, pentru a imparti o parte din caldura plantelor.

Aerul este un transportator slab de caldura si nu poate oferi multa caldura plantelor, pe timpul noptii. Tocmai de accea, o folie termica solar ajuta la mentinerea caldurii in solar si pe timpul noptii. Plantele pierd caldura cu ajutorul aerului si o transfera mai departe in atmosfera. Foliile de acoperire prezinta aditivi de termicitate care reflecta radiatia de caldura, care s-ar degaja in atmosfera, apoi in sera sau in solar.

Folia termica iti protejeaza plantele si legumele pe timpul noptii

Foliile normale, care nu prezinta acesti aditivi nu pot sa reflecte caldura inapoi in sera sau in solar si temperatura se pierde pe timpul noptii cu o viteza foarte mare. Efectul de condensare al apei pe suprafata plantelor, apare doar in ultima parte atunci cand umiditatea s-a condensat pe alte suprafete mai reci decat plantele. O folie termica solar asigura cu 3-6 C in plus in solar fata de temperatura normala din timpul noptii.

Daca si tu ai solarii si nu stiai despre aceasta metoda, atunci te invit sa te documentezi mai mult si sa iti achizitionezi folie termica solar pentru a incalzi interiorul pe timpul noptii. Foliile le poti achizitiona la un pret bun si pe o distanta pe care tu o doresti. Exista si cateva modele stas pe care le poti achizitiona la un pret disponibil, insa daca doresti, poti comanda atat cat ai nevoie pentru solarul tau.

Stiai ca folia termica se monteaza in interiorul solarului, in plan orizontal?

Foliile se monteaza in interiorul solarului. In acest fel, se creeaza un microclimat optim pentru cresterea plantelor. Chiar si in anotimpul rece avem nevoie sa consumam fructe si legume si sa bem ceaiuri, asa ca afara fiind frig si inghetat singura modalitate de a creste plante si legume este in solar. Solariile se pot incalzi la temperaturile optime, adecvate vremii de afara pe timpul noptii si nu numai. Acestea se pot incalzi in orice moment al zilei.

Este foarte important ca aerul din solar sa fie cald pentru a ajuta la dezvoltarea plantelor. Stiai ca Regal Fermierul incurajeaza folosirea foliei termice pentru a asigura o temperatura optima si pentru a reduce cheltuielile cu energia termina in anotimpurile reci? O folie termica solar este foarte rezistenta si face fata la vant, vijelii, grindina si cel mai important aspect, este ca te fereste de toate insectele din exterior, iar plantele tale cresc sanatoase. Apeleaza la specialisti si achizitioneaza o folie de mulcire, vezi aici, plase de umbrire sau alte produse din acesata arie de activitate.

Date de contact:

Email: [email protected]

Telefon/Fax: 0769 493 825

ianuarie 6th, 2021 by

Source