Pe 7 iunie, sărbătorim, chiar și în aceste vremuri tulburi, împlinirea a 76 de ani de la înființarea clubului Steaua. De-a lungul acestor decenii, dragostea și devotamentul nostru pentru culori au rămas neschimbate, demonstrând mereu că suntem o familie puternică și unită.

Cu ocazia acestei aniversări speciale, vrem să marcăm nu doar istoria noastră glorioasă, ci și să facem un gest nobil pentru a ajuta pe cei aflați în nevoie. Donarea de sânge este un act de generozitate și solidaritate care poate salva vieți și poate aduce speranță pentru cei aflați în situații critice.
Suntem conștienți de puterea și pasiunea noastră ca suporteri steliști, iar acum avem o oportunitate unică de a folosi această forță pentru a face o diferență reală. Invităm fiecare suporter stelist să se alăture acestei campanii de donare de sânge, pentru a demonstra că dragostea pentru culori merge dincolo de terenul de fotbal.
Prin participarea noastră, vom ajuta la reînnoirea rezervelor de sânge, salvând vieți și contribuind la bunăstarea comunității noastre. Este un mod minunat de a arăta că suntem suporteri devotați nu doar pe stadion, ci și în viața de zi cu zi.

Așadar, haideți să ne mobilizăm, să ne întâlnim în număr cât mai mare și să donăm sânge în cinstea celor 76 de ani de la înființarea clubului nostru drag, Steaua.

Fii erou în viața cuiva! Donează sânge și fii parte dintr-o mișcare de suflet care demonstrează că pasiunea noastră nu se limitează doar la fotbal.


Acțiunea de donare de sânge, organizată de AS47 & Steaua București, se desfășoară miercuri, 7 iunie, la Stadionul Steaua, între orele 7:30 – 13:00.
Primii 76 de donatori vor primi câte un tricou special din partea AS47.

Source