Iată câteva aspecte legate de bumbacul teflonat şi de calităţile care îl recomandă pentru folosirea în restaurant:
1.    Bumbacul teflonat rezistă foarte bine la murdăria care apare în mod normal la un restaurant
Principala calitate a bumbacului teflonat este aceea că nu păstrează murdăria. Dacă un client a vărsat lichide pe faţa de masă din bumbac teflonat, materialul nu se pătează. Singurele alimente care pătează acest tip de material, sunt cele uleioase. Bumbacul teflonat rezistă foarte bine la o multitudine de forme de murdărie şi poate să fie folosit pentru mult timp.
2.    Bumbacul teflonat se curăţă imediat şi nu păstrează lichidele
Lichidele se absorb extrem de greu în acest tip de material şi de aceea este unul dintre cele mai apreciate tipuri de materiale utilizate pentru feţe de masă. Chelnerul poate şterge imediat lichidele vărsate, iar faţa de masă rămâne impecabilă. Este foarte des ales acest material pentru feţe de masă pentru restaurante şi evenimente de orice tip.
3.    Bumbacul teflonat arată impecabil şi aduce frumuseţe şi eleganţă restaurantului
Pentru că arată foarte bine şi pentru că îşi păstrează aspectul impecabil pentru mult timp, bumbacul teflonat aduce multă eleganţă restaurantului în care este folosit.
Frumuseţea sa este vizibilă prin aspectul general şi prin culoarea aleasă. Feţele de masă din bumbac teflonat se pot comanda în orice culoare şi cu orice tip de pattern, fiind potrivite pentru diversele forme de decor interior.
4.    Feţele de masă sunt foarte importante pentru rafinamentul sălii
Folosirea feţelor de masă în cadrul restaurantului, este importantă pentru a pune accent pe rafinamentul sălii decorate. O faţa de masă este un simbol al eleganţei şi bunului gust indiferent de stilul localului.
5.    Feţele de masă din bumbac teflonat pot să fie utilizate pentru restaurante şi pentru evenimentele HoReCa
Feţele de masă din bumbac teflonat sunt utilizate atât pentru restaurante, cât şi pentru  evenimente diverse din zona HoReCa. Ele sunt apreciate atât de clienţi, cât şi de către personalul angajat. Se îngrijesc rapid şi simplu şi se păstrează foarte frumos în timp.
Modul în care arată este oricând admirat şi aduce o stare de bine. Atmosfera din cadrul unui restaurant poate să fie construită din diverse elemente de decor şi lumină, precum şi cu ajutorul feţelor de masă, a tipului de mobilier sau a preparatelor servite într-un mod special.

Source