Să începi să pariezi online nu este deloc un lucru complicat, însă te poţi lovi de mici dificultăţi atunci când te afli la început de drum. Mai exact, la început vei fi nevoit să deschizi un cont pe platforma celor de la Fortuna, iar ulterior să efectuezi o depunere pentru a putea începe să pariezi. Odată ce ai reuşit să faci acest două lucruri, totul va deveni mult mai uşor şi vei vedea că parierea va fi mult mai uşoară decât în cazul mersului la agenţie. Pentru a putea paria la Fortuna, nu vei avea nevoie decât de un smartphone sau de un calculator, fără drumuri la agenţie, doar un cont nou Fortuna.

De ce trebuie să ţii cont înainte de a deschide contul la Fortuna

Primul lucru de care trebuie să ţii cont atunci când îţi doreşti deschiderea unui cont online la Fortuna este acela că vei fi nevoit să introduci, obligatoriu, datele tale adevărate, altfel te vei izbi de dificultăţi atunci când vei dori să efectuezi, fie depuneri, fie retrageri. Se solicită destul de multe date din cartea identitate, iar ulterior vei fi nevoit să încarci o fotografie cu buletinul tău valabil.

Aceste verificări sunt efectuate special pentru a se preveni spălarea de bani, pentru a se pune o barieră minorilor ce doresc să îşi deschidă un cont, sau pentru a nu abuza prea mult de un anumit bonus. Totodată, şi statul va avea de câştigat din acest lucru, deoarece, tu vei plăti impozit către ANAF din suma total câştigată.

Deschiderea unui cont la Fortuna

Aşadar, iată-ne ajunşi la principalul subiect al acestui articol, şi anume deschiderea propriu-zisă a unui cont online la Fortuna. Pentru început, va trebuie să accesezi website-ul oficial Fortuna, după care să faci click pe “Înregistrează-te acum”. Vei fi redirecţionat spre o fereastră unde vei regăsi formularul ce trebuie completat cu datele tale reale.

Aşadar, vei avea de completat două coloane. Pe coloana din stânga vei fi nevoit să introduci o adresă de mail reală, pe care o foloseşti, un nume de utilizator cu care să îl foloseşti la fiecare accesare, o parolă sigură ce va trebui să conţină cel puţin 8 caractere. Tot pe coloana din stângă, ultimele patru spaţii de completat sunt: prenumele, numele, data de naştere şi CNP-ul REAL.

Următoarea coloană este cea dein dreapta, unde vei fi nevoi să completezi alte date, după cum urmează: sexul, adresa reală (din buletin), oraşul, codul poştal, numărul de telefon, codul promoţional (dacă ai, nu este obligatoriu), ţara.

La final va trebui să bifezi faptul că ai cel puţin 18 ani şi accepţi termenii şi condiţiile casei de pariuri, iar apoi să apeşi butonul “Înregistrare”.

Confirmarea contului

Odată ce ai finalizat înregistrarea şi ai făcut click pe butonul “Înregistrare”, nu îţi mai rămâne de făcut decât un singur lucru. Accesează adresa de mail şi confirmă contul. Apoi te vei putea bucura de posibilitatea parierii online, direct de acasă.

Dacă în timp te vei răzgândi şi vei dori să închizi contul, ţi se pune la dispoziţie şi această opţiune. Va trebui să accesezi secţiunea “Contul Meu”, ulterior apeşi pe “Joc Responsabil”, după care faci click pe “Excludere”.

Poţi opta pentru o închidere completă sau periodică.

Source

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *