Sărbători de poveste

Recomandarea noastră în această perioadă este un starter cât se poate de gustos: friptura crocantă de porc cu mere coapte şi sos de muştar, o noutate în meniul Tuya. Surprizele se regăsesc şi în rubrica de fel principal: peşte undiţar cu cartofi rustici şi sos mediteranean sau coaste gătite lent, cu chimichurri. Iar pentru cei care preferă pastele în orice perioadă a anului, Tagliolini cu homar sau noul Rigatoni cu trufe albe sunt întotdeauna idei inspirate. Dacă vrei să guşti din toate, invită-ţi prietenii la Tuya şi comandaţi cât mai multe dish-uri apetisante.

Plăcerea gustului este doar a ta atunci când vine vorba despre meniul de bar: Santa Baby este protagonistul sezonului, un cocktail în ediţie limitată pe care-l vei savura din plin. Nu rata nici New Fashioned sau Sleeping Beauty. Însă recomandarea noastră supremă este Remy Martin Louis XIII, un cognac de excepţie, răsfăţul pe care meriţi să ţi-l acorzi de sărbători.

Revelion La dolce vita

Tuya nu este doar un restaurant dedicat gusturilor rafinate, dar şi un local care celebrează frumuseţea şi plăcerea de a te bucura de viaţă din plin. Iar noaptea dintre ani este momentul perfect pentru a arăta acest lucru în cadrul unei petreceri grandioase: La dolce vita by Tuya.

Evenimentul începe la ora 20:00 şi promite un show live de excepţie, un meniu delicios şi o experienţă completă alături de prieteni şi familie, pentru un preţ de 1000 lei/ persoană.

De la un decor seducător perfect pentru fotografii la momente de dans fără restricţii, ţi-am pregătit o întreagă serie de momente de neuitat.

Noaptea va fi completată de show-ul trupei franţuzeşti The Beau Ties, dar şi de un meniu dedicat, despre care îţi putem garanta că va stârni dragoste la prima degustare.

Seara va începe cu un pahar de şampanie şi mini tarte de lămâie, iar meniul include 8 dish-uri apetisante: Sashimi de ton cu dressing cu trufe şi citrice, Foie Gras Terrine cu brioşă prăjită şi marmeladă de portocale, Scoici Saint-Jacques cu șofran beurre blanc și caviar, Piept de raţă cu glazură de portocale şi salată romană la grătar, Sorbet de afine, Ravioli cu sos de trufe şi trufe rase Périgord şi coaste gătite lent cu cu crumble de alune și sos de vin roșu cu ciuperci. Desertul final se numeşte Exotic Snowball (sau Boule de Neige, în franceză) şi conţine Meringue de cocos, cremă din fructul pasiunii şi compot din fructe exotice.

Fii alături de noi în cea mai importantă noapte din an la Tuya şi începe 2022 cu entuziasm şi energia de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârşit tot ce ţi-ai propus. Rezervările de Revelion sunt deja disponibile.

Source