Ateliere de vacanta – CITY LIFE
La Centrul de copii Helmut Schlotterer, Șansa Ta, din comuna Bilciurești, județul Dâmbovița, in perioada 07-11 august 2023, se organizează un nou program educațional numit ,,Ateliere de Vacanta”.

Ateliere de vacanta pentru copii defavorizati.

Ateliere de vacanta

La Centrul de copii Helmut Schlotterer, Șansa Ta, din comuna Bilciurești, județul Dâmbovița, in perioada 7-11 august 2023,  se organizează un nou program educațional numit

        ,,Ateliere de Vacanta”. – CITY LIFE

Pornim împreună într-o călătorie de o săptămâna, unde zeci de copiii vor beneficia de experiențe unice de învățare in timp ce se distrează, cercetează si explorează noi domenii cum ar fi: croitorie cofetărie, educația financiara, gătitul, hair & beauty, prim-ajutor, fotbal, pictura si dezvoltarea personala.

Copiii își vor urma pasiunea, conectându-se cu lumea din afara sălilor de clasa, încurajați sa comunice si sa lucreze in echipa.

Ne propunem sa ii stimulam pe copiii aflați in dificultate, sa își descopere talentele, sa își îmbogățească experiențele folosindu-se de propriile pasiuni si bineînțeles celebrând munca si învățarea lor alături de familie la finalul atelierelor de vacanta.

Daca vrei sa fii parte din acest proiect, te asteptam alaturi de copii nostri sa te bucuri si sa plecati cu experiente de neuitat. 

Poti dona doi euro la 8845 cu textul NOI, pentru acest proiect.

CONT IN LEI RO64RNCB0591123278690001CONT IN EURO RO37RNCB0591123278690002CONT 

Source