Exista o serie insemnata de beneficii cu care parchetul laminat vine la pachet. Poate te gandesti in prima faza doar la aspectul sau inegalabil, insa ceea ce vei afla in randurile ce urmeaza este mai mult de atat. Iata despre ce fel de avantaje este vorba:
Rezistenta
Parchetul laminat, asa cum vei regasi in stocul de la Special Doors, este extrem de rezistent. El are in interior un miez foarte dens ce ii ofera rezistente la presiuni si impacturi. Asta il face rezistent atunci cand trebuie sa sustina mobilier greu. Totodata, nu este usor de zgariat. Pentru camerele traversate zilnic de foarte multa lume, parchetul laminat este o recomandare.
Confort
Un alt beneficiu cu care parchetul laminat vine la pachet tina de compozitie. Oricare tip de parchet laminat este confectionat, mai mult sau mai putin, din lemn in proportie de 84%. Asta inseamna ca este capabil sa ofere izolatie termica naturala, dar si izolatie fonica.
Daca vrei sa schimbi parchetul din dormitor sau oricare alta camera in care vrei sa predomine linistea, cu parchetul laminat nu vei da gres. Inspecteaza chiar acum oferta de la Special Doors – poti cere oricand si consultanta specializata.
Montare usoara
Cand vine vorba de parchetul laminat nu putem trece cu vedere procesul de instalare. Nu trebuie sa urmezi cursuri de specialitate pentru a putea monta parchet laminat in propria locuinta. Tot ce trebuie sa faci este sa pregatesti suprafata unde va fi instalat parchetul – in acest sens ai nevoie de cateva unelte specifice. 
Da asemenea, in functie de suprafata pe care trebuie sa montezi parchetul laminat, operatiunea poate fi facuta de o singura persoana. Totul se poate desfasura simplu si rapid daca alegi parchetul laminat.
Mai multe detalii cu privire la avantajele cu care acest produs vine la pachet regasesti pe specialdoors.ro. Aici iti este pusa la dispozitie o gama selecta de modele de parchet laminat din care iti poti inspira alegerea.
Contact Special Doors
Soseaua Mihai Bravu, Nr. 540-562, Complex Impact Center, Sector 3, Bucuresti
[email protected]
0728 476 634

Source